09 januari 2009

Nackmicken

Här sitter jag och lurarna i nacken och korkar mellan tårna. Det är en annan dag och vi sitter fortfarande och spelar gura och har lurar i nacken. 1 ½ låt är färdiginspelad (med kompgitarr) och nu har vi börjat spela in på en lite mer nerstämd variant. Idag har det mest gått åt att meka och fixa och smurfa och polera och sådär. Det är viktigt för sounded att gitarren är välpolerad.
Här sitter ***** och mekar gitarr. Hans identitet hålls hemlig för tillfället för han är jagad av terrorister från pakistan efter att han lovat att bygga ett vapen av lite plutonium han fick av dem men i själva verket så använde han det för att bygga världens fetaste förstärkare som vi använder när vi spelat in lite gura dårå. Han är förövrigt världsmästare i att viska på latin.
Idag är det fredag också kom jag på. Bäst att jag gömmer mig för i helgen kommer onda skator att gästa våningarna och kråka sig såsom kråkor gör bäst. Eller något i den stilen! Det gäller att barrikera dörrarna och spika upp stora plakat. They mostly come at night... Mostly.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vindvinkel är som ansiktet, fast utan ögon.