07 januari 2009

vadå för j**** spak?



Nu är det dags att tracka gitarren, vilket alltid innebär en massa jobb, och tid. Vi har helt renoverat om och byggt master rum på övervåningen och ställt lådorna 2 våningar nedanför i ett dämpat rum.


Just nu löds det högtalarkabel och vi ska plugga in mickarna till lådorna och så vidare. Kommer bli the bomb så att säga. bomben då för de som ej ännu lärt sig språka engelska. Jag håller på och fixar till lite sletna gitarrer och slipar fingrarna för domedagsbrutala riff (inte för att det är så många) men jag är ändå väldigt taggad.

Nu är dessutom mitt mixerbord låst till vårt mastermixerbord så att säga så jag kan själva sitta och mixa utan att det påverkar någon annan än mig själv. Väldigt fiffo. Som en sork kommer jag tillbaks till dig. Nu pajjade min tablet också, den uppför sig helt kocko nu. Får väl använda musen istället då. Inte van vid det. Tackar vet jag penna till windows. Ja precis, jag använder windows och jag har inga problem med det!!!! Förutom att tabletten pajjade, men det kan ha att göra med att jag ryckte ur en av skärmarna... GET BILL GATES IN HERE!!!



Metal o.s.v.

1 kommentar:

Hjalmar Brantingsplatsen sa...

Rör är kasst. Jag brukar micka upp min iPhone. Grymmaste ljudet sen skivat bröd liksom. Hoppas du har en trevlig påsk i fraggelberget.