04 februari 2009

Vantar och Pizza hut!

Två händer på halsen, rätt så slitsamt när man gjort det i 4 timmar sträck! Ja, jag satt och försökte naila ett tappingsolo i 4 timmar och mitt "F***" finger tog rätt så fett med stryk. Brukar inte tappa så mycket så det är inte så konstigt att det slets så enormt mycket som det gjorde. Blev knappt nöjd med den slutliga tagningen heller men det får bli som det blir. Man får ju inte bli för petig helller. Kan komma med den glada nyheten att nästan all elgitarr är där nu! Bara lite småräkor kvar sen är det dags för fas 2. Förhoppningsvis är det inte långt kvar tills ett ex ligger i hyllan!

Tänkte i en väldigt snar framtid bjuda på vad som komma skall i form av en epilog av hela skivan skriven för orkester. Håll lågan uppe så kommer det strax att dyka upp! Tills dess kan ni bita tag i VÄRLDENS BÄSTA BAND I VÄRLDEN SOM SLÄPPER EN GREATEST HITS PLATTA!!

Ja, jag talar förstås om det ökända bandet Dragonforce!!

Lyssna bara på vad kritiker säger:

"Metal artist of the century"
- Herman Li (från Dragonforce)

Kom igen! Köp den nu!!! Många oslagbara titlar! Man får dessutom en Herman Li Amaj7 arpeggio tab-bok! That's right! 4 toner over and over again!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dragonforce är som Arvingarna fast utan dansband.